Installatie van duurzame kasverwarmingsinstallaties

Wij hebben jarenlange wereldwijde ervaring in het installeren van kasverwarmingsinstallaties die niet alleen efficiënt en effectief zijn, maar ook duurzaam. Voorbeelden hiervan zijn het installeren van hijsverwarming, monorailverwarming, buisrailverwarming, groeibuisverwarming, complete ketelhuizen, warmte kracht koppeling (WKK), air handling units (AHU) en e-boilers. Voor elke installatie hebben wij gespecialiseerde machines en materieel met gediplomeerd personeel om de werkzaamheden snel, goed en veilig uit te voeren. Mede door onze jarenlange wereldwijde ervaring hebben wij veel kennis van lokale regelgevingen.

Montage en laswerkzaamheden op locatie

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het lassen en monteren van diverse installaties op locatie. Met hun jarenlange ervaring en technische kennis zorgen zij voor een snelle en kwalitatief hoogwaardige installatie, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Dit betreft niet alleen de tuinbouw, maar ook utiliteit of andere voorkomende werkzaamheden. Doordat wij wereldwijd werken zijn onze monteurs gewend flexibel te zijn en te improviseren als het nodig is.

Onderhoud en reparatie van bestaande installaties

Het regelmatig onderhouden van uw kasverwarmingsinstallatie is essentieel om storingen te voorkomen en de levensduur van de installatie te verlengen. Onze experts voeren onderhoud en reparaties uit, zodat uw installatie altijd in staat is om te blijven werken.

Advies en ondersteuning op maat voor klanten

Elke klant en elk project is anders, daarom bieden wij advies en ondersteuning op maat. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie en bieden ondersteuning tijdens het gehele project. Dit doen wij op basis van onze jarenlange ervaring in binnen- buitenland.

Meer weten over onze specialismes?

 

Neem contact met ons op